top of page
_MG_0526.jpg

Melissa Winne

Ik ben psychologisch consulent, gedragscounselor in opleiding en maatschappelijk werker.

Uit mijn opleidingen, werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg en het alledaagse leven merk ik op dat je als mens op allerlei domeinen in het leven kan vastlopen, en dat het dan niet altijd lukt om alles zelf 'op te lossen' of hier zomaar mee om te gaan. Het kan dan helpend zijn als je iemand nabij kunt hebben met wie je in gesprek kunt gaan en die samen met jou kijkt naar waar je op botst en hoe je hiermee kunt omgaan. Die nabijheid en ondersteuning wil ik jou bieden. 

Samen werken we aan het verkennen en herkennen van wat moeilijk gaat en het terugvinden van een evenwicht. Daarnaast besteden we samen ook aandacht aan wat positief gaat en hoe je je krachten kan inzetten in het omgaan met allerlei situaties.

VOOR WIE?

Als (jong)volwassene kan je bij mij terecht voor allerlei problemen en levensdomeinen waarin het moeilijk gaat. Dit kan gaan over emotionele moeilijkheden zoals angst, paniek, depressieve gevoelens, onzekerheid, laag zelfbeeld, verdriet, verwerkingsmoeilijkheden, spanningsklachten, ADHD... evenals moeite met slaap, het leggen en onderhouden van sociale contacten, het vinden van een gezonde dagstructuur en evenwicht of levensvragen zoals identiteit en het (her)ontdekken van wie je bent. Dit kan eveneens over praktische zaken gaan zoals het terug orde vinden in huis of in je planning en organisatie van je dagelijks leven. Wanneer voor jou nog niet duidelijk is wat moeilijk loopt, ga ik samen met jou op zoek om (terug) te vinden wat jouw noden en behoeften zijn.

DE GESPREKKEN

In een eerste gesprek ligt de focus op onze kennismaking en dat jij je verhaal kan brengen. Naast de kennismaking verkennen we wat jouw verwachtingen zijn en of we hier samen mee aan de slag kunnen. In de daaropvolgende gesprekken gaan we effectief aan de slag met waar jij aan wil werken en is er eveneens ruimte om gewoon te zijn en tot rust te komen.

Een gesprek van 60 minuten kost €50.*

 

Indien gewenst en praktisch mogelijk, kan ik ook bij jou thuis langskomen voor gesprek. 

Een afspraak maken kan via telefoon of mail. Indien ik de telefoon niet kan beantwoorden, spreek gerust een boodschap in en dan contacteer ik jou zo snel mogelijk.

* Betalen kan contant of via je bancontact-app. 

 

CONTACT

Zandstraat 3, 8500 Kortrijk

Tel.: +32 (0) 497 71 89 75

bottom of page