IMG_3999.jpg

Evelyne Corneillie

LOOPBAANBEGELEIDING

Vanuit empathie en zonder oordeel wil ik in een loopbaantraject samen met jou doelgericht aan de slag gaan met jouw loopbaanvraag. 

Zoek je naar een beter evenwicht tussen werk en privé of meer werkbaar werk?

Wil je de relaties met collega’s verbeteren? Ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen?

Wil je je werkomstandigheden positief beïnvloeden? Ben je je ‘drive’ op het werk wat kwijt?

Wil je exploreren welke job het best bij jou past? Wil je groeien binnen jouw organisatie maar weet je niet hoe? Zoek je naar een manier waarop jouw talenten op het werk optimaal tot hun recht komen? Neem je loopbaan zelf in handen, kies voor individuele loopbaanbegeleiding op maat en maak met zelfvertrouwen loopbaankeuzes die echt bij jou passen! Met loopbaancheques kan je bij mij terecht  via WISL.

 

Loopbaanbegeleiding is een project dat gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid. Je kan hier loopbaancheques voor aanvragen.

Kom je in aanmerking voor loopbaancheques dan betaal je slechts 80 euro voor 7 uur begeleiding. Via volgende link vind je meer info over de voorwaarden voor deze loopbaancheques. 

TARIEVEN

30' Kennismakingsgesprek gratis

Cheque 1: 2 sessies van 2 uur – €40,-

Wie ben ik?

Wat kan ik?

Reflectief  persoonlijk ontwikkelingsplan.

 

Cheque 2: 2 sessies van 1,5 uur – €40,-

Wat wil ik?

Hoe pak ik het aan?

Actiegericht persoonlijk ontwikkelingsplan 

Per cheque heb je bovendien recht op een nazorggespek (30’) – gratis

 

STRESS EN BURN-OUT 

Voel je je batterij leeglopen? Steven je af op een burn-out of wil je preventief werken aan een gezond energiepeil? Heb je behoefte aan een luisterend oor, zonder oordeel? Wil je leren hoe je je grenzen kan aangeven? Heb je weinig zelfvertrouwen of wil je faalangst overwinnen? Wil je stoppen met piekeren? …

In een persoonlijk traject op maat gaan we aan de slag met jouw vragen, wensen en doelen en zoeken we naar een duurzame oplossing om blijvend met stress om te kunnen gaan. Daarnaast zorgen we voor een terugvalpreventieplan en follow-up bij re-integratie op de werkvloer. 

 

Mogelijk verloop van een traject: oriëntatie – analyse van de stressklachten en stressbronnen – herstel van energie en fysieke conditie – omgaan met stress en emoties – versterken van competenties – het hervinden van zichzelf – match met sociale omgeving en werk – terugvalpreventie, re-integratie en follow-up.

 

TARIEVEN

55 euro per uur 

 

Betaling gebeurt na iedere sessie, contant, via de Bancontact-app of via Payconiq.

 

 

 

STUDIEBEGELEIDING

Individuele studiebegeleiding voor jongeren van het secundair onderwijs en jongvolwassenen van het hoger onderwijs start steeds met een intakegesprek.

Tijdens dit gesprek worden de noden, hulpvragen en verwachtingen besproken om zo de sterktes, de zwaktes en de kwaliteiten in kaart te brengen. Vanuit dit gesprek wordt samen gekeken welke ondersteuning nodig is en worden afspraken gemaakt over de werking, intensiteit en frequentie van de sessies. Gedurende het verdere verloop worden eveneens op regelmatige basis gesprekken gepland. Op deze manier kan de evolutie besproken worden en is er ruimte voor het geven van feedback, advies en tips.

Tijdens de studiebegeleiding werken we aan

- ‘leren leren’

- opstellen van een planning

- aanleren van een eigen studiemethode op basis van de leerstijl van de jongere.

- leren gestructureerd werken

- voorbereiden op examens

- de organisatie van de studeeromgeving

 

Tarieven


40 euro per uur, 24euro per half uur

 

Betaling gebeurt na iedere sessie, contant, via de Bancontact-app of via Payconiq.

 

Afbeelding1.png
Afbeelding2.png

CONTACT

Zandstraat 3, 8500 Kortrijk

Tel.: +32 (0) 476 48 98 17